Hacı Sahure Koç Kızılay Anaokulu
KARAMAN MAH. M.CAHİT KIRAÇ CAD. NO 19 ADAPAZARI / SAKARYA

VİZYON

Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan,Çalışanlarının ve velilerinin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu,araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren,bir okul olmaktır.

MİSYON

Çocuklar farklı kişilik özelliklerine ilgi-yetenek ve farklı öğrenme yapılarına sahiptir.Bu anlayıştan hareket ederek;Çocuğa öz güvenini kaybettirmeden kendi ihtiyaçlarını giderebilen,iç disiplini oluşmuş,iletişim başlatan ve sürdürebilen,sorun çözme becerisine sahip,şiddet kullanmayan,yaşadığı çevreye duyarlılığı gelişmiş,amacı olan,zamanı verimli kullanan,vatanına bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

08.00-18.00

DOĞALGAZ

İLÇE MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.

ADAPAZARI KARAMAN BÖLGESİ YENİKENT DEVLET HASTANESİ ANAYOLUNDA BULUNMAKTADIR.